Alkonyat - Hajnalhasadás II. rész

színes, feliratos, amerikai fantasy
Bella (Kristen Stewart) miután életet adott lányának, Rensmee-nek, megerősödve és új képességek birtokában, vámpírként tér magához. Végre beteljesedett amire mindig is vágyott: vámpírként élheti életét Edward oldalán. A boldogságukat azonban hamarosan megzavarja a Volturik tanácsa, akik azt állítják, a Cullenek vétettek a vámpírtörvények ellen. Úgy vélik, hogy Bella és Edward (Robert Pattinson) gyermeke halhatatlan, természetfeletti képességeit születése után kapta, ezért a gyermeknek meg kell halnia. 
A Volturik csak a kínálkozó alaklomra vártak, hogy örökre leszámolhassanak a Cullenekkel. Edward Jacobbal (Taylor Lautner) az oldalán szövetségeseket gyűjt, hogy együtt küzdjenek meg a Volturikkal a mindent eldöntő, utolsó nagy csatában, ahol már nem csak családja, hanem a vámpírok és a vérfarkasok sorsa a tét.
Több videóért és képért keressétek fel a film hivatalos honlapját.

Szereplők: 
  • Robert Pattinson (Edward Cullen)
  • Kristen Stewart (Bella Swan)
  • Taylor Lautner (Jacob Black)
  • Továbbiak:
    Lee Pace (Garrett); Michael Sheen (Aro); Dakota Fanning (Jane); Ashley Greene (Alice Cullen); Maggie Grace (Irina); Peter Facinelli (Dr. Carlisle Cullen); Elizabeth Reaser (Esme Cullen); Jackson Rathbone (Jasper Hale); Kellan Lutz (Emmett Cullen); Nikki Reed (Rosalie Hale); Billy Burke (Charlie Swan); Mackenzie Foy (Renesmee)
Munkatársak:
rendező: Bill Condon; író: Stephenie Meyer; forgatókönyvíró: Melissa Rosenberg; zeneszerző: Carter Burwell; operatőr: Guillermo Navarro; producer: Wyck Godfrey, Stephenie Meyer, Karen Rosenfelt; vágó: Virginia Katz; Forgalmazó: Pro Video Film & Distribution Kft.

Premier: 2012. november 15.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...