ELLE Fashion Show 2013

Most hétvégén a Divatvilág egy kicsit a Millenárisba költözik. Párizs hangulata, a pezsgés és a csillogás, most ez mind a mi hazánk fővárosában lesz elérhető. Az ELLE magazin közreműködésével nálunk lesz ugyanis megrendezve az ELLE Fashion Show 2013, ahol bemutatkoznak a legújabb francia tervezők, valamint kedvenc magyar dizájnereink Párizs ihlette kollekciói is egyaránt. Egy különleges eseményt is számon tarthatunk a megszokott divatbemutatókon túl, ugyanis "A divat mindenkié tour" keretein belül magyar tervezők ruháit fogyatékkal élő modellek közreműködésével mutatják be.
A divatbemutatókon tehát találkozhatunk hazai tervezők neveivel is, így a kollekciójukat bemutatók között szerepel: Daalarna, Elysian, Katti Zoób, Király Tamás, Manier Németh Anikó, Sziráczky. A show fő programjaként neves francia tervezők exkluzív divatbemutatóin is részt vehet a nagyérdemű, ahol a nagy neveket Octavio Pizarro, Christine Phung és Miki Mialy képviseli. A két napos rendezvényen nem csak divatbemutatók, de workshopok, filmvetítések is nagy hangsúlyt kapnak majd, de a témában érdeklődő megannyi programra talál, ahol kényeztetheti vagy akár csak meggyönyörködtetheti magát. Számos kiemelt támogató szervez a hétvégére standot, ahol nem csak a termékeiket mutatják be, de ajándékoznak is belőle. Első ízben a Perwoll az első 300 érkezőnek 1 L-es Perwoll Black Brilliant terméket ad ajándékba a szombati napon érkezőknek.

A pénteki napon főként az esti programokra fektetik a hangsúlyt, ahol az estét ZAGAR DJ SET-je zárja előtte pedig a divatbemutatók kapják a rivaldafényt.  A szombati nap délben nyitja meg kapuit, de mint azt már említettem, érdemes is elsőnek érkezni. Az ELLE nő hangsúlya erőteljes indítás, de csak bemelegítő a számos napi programhoz. A részletes szombati programot az ELLE honlapján találhatjátok, ahol az állandó programok is részletesebb leírással megtalálhatók.


A Millenáris park D épületében pénteken és szombaton kerül megrendezésre a Show. Jegyek a pénteki napra kizárólag elővételben, a szombati napra elővételben és a helyszínen is megvásárolhatóak a rendezvény napján 12 órától. Az előbbi napon 20:30-tól 24:00-ig tart a rendezvény, míg utóbbin 12:00-tól 21:00-ig.

Jegyinformációk:
  • Pénteki napra a belépőjegy ára 1990 Ft.
  • Szombati napra a belépőjegy ára 990 Ft.
A jegyek online ezen a linken megvásárolhatók, de aki személyesen szeretné megváltani, a jegyirodák listáját ITT érheti el. Kellemes szórakozást kívánunk a programra látogatóknak. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...