Electro Swing Club Budapest

Mi az electro swing?
Modern, új zenei irányzat. A 1920-as, '30-as, '40-es évek jazz és swing dalai - modern hangzással - leggyakrabban house (továbbá Drum and Bass, Dubstep) alapra helyezve.

Magyarországon először a fővárosi Orfeumban rendeznek Electro Swing Club estet november 29-én pénteken. A világ néhány nagyvárosában már működő hálózat partijain külföldi dj-k közreműködésével szolgáltatják a lüktető zenéket.

Az eddig Los Angelesben (Hollywood), Párizsban, Londonban, Amszterdamban, Torontóban, Zürichben, Brüsszelben és Prágában jelen lévő klubhálózat most az Electro Swing Club Budapest megalakulásával bővül.

A húszas-harmincas évek fülledt világát idéző partikon népszerű elektroszving dj-k keverik a lüktető és felszabadító zenéket, emellett minden alkalommal élő produkciók és burleszktáncosok színesítik a képet.


Az Orfeumban jövő pénteken a klubhálózat egyik alapítója, Max Pashm lesz a vendég Londonból. A tapasztalt dj és zenekarvezető a balkan beats/elektroszving világát képviseli. Electro Swing Records néven idén nyáron indította új kiadóját, dj-ként megfordult számos európai országban, az Egyesült Államokban, Kanadában és Mexikóban is. A dj-k és a live act mellett az Orfeumban is lesz burleszk-táncshow.

Az esten fellép Csobot Adél és Ordiman (Farkas Gábor) új elektroszving live act formációja. Az elektroszving hazai rezidens dj-i, Suefo és Ordiman producerként is ismertek a stílus nemzetközi színterén, mindketten sokfelé játszottak Európa-szerte, zenéik számos válogatáslemezre felkerültek. A közlemény szerint a hamarosan megjelenő új Savages y Suefo remix EP-n Dunkelbunt, Kid Loco és Fab Samperi is közreműködik.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...