Ékszer és Csokoládé Szalon

2013. december 13-15-ig a SYMA egy vadonatúj, karácsonyi hangulatú hétvégi programmal várja a családokat, felnőtteket és gyerekeket egyaránt. Tizedik alkalommal kerül megrendezésre a Hungoro Ékszer és Csokoládé Szalon. A Rendezvényközpont C csarnoka három napra karácsonyi hangulatot ölt, amelyet az élő karácsonyi szalonzene, a forralt bor illata, az íncsiklandó csokoládé aromája és az ékszerek pompája ad.



Az élő szalonzenét mindhárom napon a Dina & Lamm Dávid duó szolgáltatja. A rendezvényen minőségi bizsuk, arany, ezüst és acél ékszerek, ezeken kívül kézzel készült táblás csokoládék és bonbonok széles választéka várja az idelátogatókat.

A csokoládés standoknál olyan különleges újdonságok találhatók, mint a „csokigyurma”, a „csokifestés”, a csokimasszázs és az érdeklődők megismerhetik a csokoládékészítő gépet.

A színpadon a három nap alatt Tóth Vera, Gájer Bálint és a Non Stop együttes lép fel, valamint a táncstúdiók közül bemutatkozik a Jamland, a Laukrisz, a New Dance World, a Rock and Magic és a Starlight Dance tánciskola.

Ezen a hétvégén a látogatók tájékoztatását, a műsorok felkonferálását, a jó hangulatot az egyébként csokiimádó moderátor, Andódy Olga biztosítja. 

A gyerekeket szakképzett kreatív tanfolyamvezető pedagógus foglalja le különböző kézműves foglalkozásokkal, amelyek természetesen a karácsonyhoz kapcsolódnak. Kicsik és nagyok bögrét, gipszdíszeket festhetnek, karácsonyi képeslapot készíthetnek vagy ékszereket és ajándékdobozokat gyárthatnak, amelyek a család karácsonyfája alá kerülhetnek.

Az első 100 teljes áru belépőjegyet vásárló látogatót egy karácsonyi bögrével lepik meg a szervezők.


A rendezvényre látogatók Nyereményjátékban vehetnek részt, amelyen értékes ajándékokat sorsolunk ki. (wellness hétvége, fitness bérlet, tesztautó egy teljes napra, illetve női magazin előfizetés). 

A bejáratnál puncs, forralt bor, kürtös kalács üdvözli a vendégeket

Jegyárak: 
Felnőtt: 1250 ft, 
Gyerek és nyugdíjas: 500 ft, 
Családi (2 felnőtt és 2, vagy 3 gyerek): 3000 ft
6 éves kor alatt a belépés ingyenes.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...