H&M Ősz(-Tél) 2011

H&M már egészen korán bemutatta az őszi téli lookbookját. A közkedvelt márka idén a pasztell színeket részesíti előnyben. Azonban meg kell jegyeznem az ő darabjaikon látszik, hogy nem fázik benne egy hölgy sem. A nőies vonalakat kiemelő ruhák mellet találunk bőszárú nadrágokat, háremnadrágot de még cicagatyát is. A szettek gyönyörűek lettek, bár ehhez képest a képek kicsit semmitmondóak. Kerestem a H&M oldalán található "Őszi vágy" című albumát, mert az számomra is olyan kedves, jó nézni a csodás képeket a gyönyörű nőről a beállítások szinte tökéletesek, mint egy mesében. (A fenti linken egyébként ezt találhatjátok.) Aztán amikor rábukkantam ezekre a semmit mondó fehér hátteresekre, sajnálkozni kezdtem. Lényeg a lényeg, szeretjük a márkát, mert elérhető áron nyújt gyönyörű ruhákat, nem is beszélve arról, hogy idén ősszel a Versace tervezőjével közösen alkot egy kollekciót, ami elérhető lesz minden üzletben, illetve ha valaki lemaradna róla, januártól a webshopban is rátalálunk. Azonban van még itt valami.

A H&M-nél szerencsére nem csak a nőkről szól minden. A férfiaknak is van részlegük, ami igen tág ruhakészlettel rendelkezik a stílus után áhítozóknak. Itt kicsit extrémebb darabokat is találunk, ami eltér a megszokottól de mégsem botránkoztat meg. Gondolkozva tekintettem például a felhajtott gatya alól kivillanó vastagzoknis kombinációra, de ezt is rátok bízom, van akinek tetszik, van aki meglepődik, végülis ha sokszor látja majd az ember meg lehet szokni, biztosan.
Beljebb kattintva előbb a női, majd a férfi kollekció darabjait láthatjátok. A webshopokért kattintsatok a megfelelő nemre. Ti szeretitek a márkát? Ha igen, miért és hogy tetszik az új kollekciójuk?







források: a női és a férfi 


Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...