Madonna David Guettával dolgozik új albumán!

David Guetta az utóbbi években nem pihent, számtalan világsztárral dolgozott már együtt. Olyan előadók szerepelnek a listáján, mint például Akon, a The Black Eyed Pease, Kelly Rowland, vagy Snoop Dogg, július elején pedig Madonnával vonult stúdióba a francia származású Dj.
Madonna menedzsere Guy Oseary, Twitter oldalán lehetett először olvasni az új album készítéséről, Guy elmondása szerint Dance stílusú lemez várható, amely nem áll távol az énekesnőtől, hiszen az utóbbi korongjain nagy számban szerepeltek ilyen stílusú dalok, mint például a Hung up, a Sorry vagy legutóbbi videóklippje a Celebration.

Az 52 éves énekesnő eddigi pályafutása során tizenegy stúdió albumot dobott piacra, a legutóbbit 2008ban, ez volt a Hard Candy, ez volt Madonna hetedik olyan albuma amely a Billboard200-as albumlista első helyén debütált.
A pop királynője több fajta szerepben is bizonyított már, hiszen amellett hogy énekel, és táncol, film producerként is dolgozott, és Madonna készített már saját ruhakollekciót, így bele kóstolt a divatszakmába, továbbá még írói vénáit is megcsillogtatta, hiszen könyvet is írt. A sokszínű popsztár legújabb munkájának megjelenési időpontjáról még nem tudunk pontos információkat közölni veletek, de később még olvashatok róla. A rajongókkal együtt én is izgatottan várom a legújabb lemez megjelenését.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...