A 46. héten történt sporteseménynek összefoglalva


Magyar foci:
A hétvégén nem rendeztek magyar NB1-es bajnoki mérkőzéseket.

A magyar válogatott 5-0-ás győzelmet aratott Liechteinstein ellen, mely egyfajta tisztelgés volt Albelt Flórián emléke előtt. A mérkőzést a Puskás Ferenc Stadionban rendezték meg, ahol négy emléksarkot állítottak Albert Flórián emlékére. Itt lehetett megtekinteni fényképét, gyertyákat gyújtani és csendben megemlékezni az egyetlen magyar aranylabdásról.

Tenisz:
Roger Federer nyerte meg a párizsi férfi tenisztornát, miután a döntőben két szettben legyőzte a francia Jo-Wilfried Tsongát. A svájci a fináléban végül 6:1, 7:6-ra győzött.

Ökölvívás:
A fülöp-szigeteki Manny Pacquiao többségi döntéssel győzött a mexikói Juan Manuel Márquez ellen váltósúlyban a Bokszvilágszervezet (WBO) vb-címéért vívott összecsapáson Las Vegasban, magyar idő szerint vasárnap hajnalban.

Spanyol foci:
Az elmúlt héten nem rendeztek spanyol bajnoki mérkőzéseket.

Atlétika:
A 200 méteren és a 4x100 méteres váltóban idén világbajnok jamaicai Usain Boltot, valamint az ausztrál Sally Pearsont, a tegui vb-n 100 méteres gátfutásban aranyérmes vágtázót választotta meg az év atlétájának a sportági világszövetség (IAAF), amely a szombat esti, monacói gálán köszönti 2011 legjobbjait.

F1:
Abu Dhabi Nagydíj 2011.november 13.
A pálya hossza 5554 méter
Körök száma: 55
A futam hossza: 305.470 kilométer 
1. Lewis Hamilton
2. Fernando Alonso
3. Jenson Button
4. Mark Webber
5. Felipe Massa

A VB cím továbbra is biztosan Sebastian Vettelé.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...