Fürdők Éjszakája


Pénteken immár harmadik alkalommal rendezik meg Budapesten a Fürdők Éjszakáját. Öt fővárosi gyógyfürdő - a Gellért, a Lukács, a Rudas, a Király és a Széchenyi - egész éjjel nyitva áll majd. A fürdők éjszakája kuriózumnak számít az éjszakai rendezvények terén, hiszen a helyszínéül több százéves hagyományokkal bíró gyógyfürdők szolgálnak. A programban részt vevő fürdők november 19-én, éjjel 22 órától, másnap hajnali 3 óráig látogathatóak, a változatos programokkal pedig az adott gyógyfürdőhöz illeszkedően széles rétegek elérésére törekszenek a szervezők.




A Lukács fürdőben Dumaszínház és hanglemezbarát DJ-szett lesz, a Széchenyi fürdőben a Zoohacker & Greg Note, a TMX, a Compackt Disco valamint az Anima Sound System, a Rudas fürdőben Volta Jontra, Naga, Palotai és Karányi a Török fürdőben Keyser & Shuriken, a Gellértben a David Yengebarian Trio, az Infra Gandhi, míg a Király fürdőben a Koedukált Lounge szórakoztatja majd a megjelent közönséget.

A helyszínenkénti pontos program ezen az oldalon érhető el.


A jegyek megvásárolhatók elővételben 2490 Ft-ért, és a helyszínen 2990 Ft-ért a részt vevő öt gyógyfürdő jegypénztáránál és a 4BRO Bisztróban. A jegy megvásárlásával a rendezvény ideje alatt mind az öt helyszín szabadon látogatható a férőhelyek függvényében.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...