Az új, még erősebb MacBook Pro bemutatkozik.


A legújabb generációs Intel Core i5 és i7 processzor, nagyobb merevlemez, standard 2x2 GB DDR3 memória, és megszokott alumínium formaterv a többujjas érintőpaddal. A MacBook Pro egy asztali számítógép teljesítményét, csatlakoztatási lehetőségeit és erejét nyújtja. Asztal nélkül. Írás, zene, mozgókép, fényképezés, tervezés - a MacBook Pro tökéletes választás. Most kiegészítve az Intel új, 10 Gbps adatávitelre képes Thunderbolt csatlakozójával, és 720p felbontású FaceTime webkamerával. Boltunkban gyors szilárdtest meghajtóra (SDD) is cserélhető a gépben lévő gyári merevlemez. 

A MacBook Pro modellek elengedhetetlen tartozéka a gyárilag telepített Mac OS X 10.7 "Lion" operáiós rendszer, amely maximálisan kihasználja az üveg felületű, így kopásmentes ujjkövetőt, illetve az iLife '11 multimédiás programcsomag, amely révén katalogizálhatjuk és feldolgozhatjuk fényképeinket, videókat szerkeszthetünk, és professzionális hobbi zenei stúdiót hozhatunk létre.

A 2011. októberében frissített MacBook Pro modellek 15 és 17 hüvelykes modelljei a csúcs teljesítményű Intel Core i7 processzorokra épülnek, és a megnövelt teljesítmény érdekében négymagosak, így a pusztán számítási teljesítmény alapú tesztekben számöttevő fejlődést mutatnak a korábbi változatokhoz képest. A nagyobb változatok erősebb videókártyát is kaptak a frissítés révén.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...