PortfolioPoints 2011./ Ősz

A ProtfolioPoints koncepciója rendhagyó kiállításokkal teljesedik ki, évente kétszer, áprilisban és novemberben. A kiállítások a hétköznapok, és a hétköznapokon alkotó művészek között teremt kapcsolatot. Ennek érdekében a kiállítások olyan helyszíneken lesznek (kávézók, műhelyek, shopok, művészeti intézmények, irodák, concept store-ok, designüzletek), amiket szívesen látogatnak fiatalok és idősebbek, művészek és művészetpártolók egyaránt.

2011-ben már negyedik éve rendezik meg Budapesten a PortfolioPoints kiállításait, ezúttal több, mint 40 helyszínen. Naponta körülbelül 10-15 kiállítás veszi kezdetét, és a helyszínek közeli elhelyezkedése azt is lehetővéteszi, hogy egy este több megnyitón is részt vehetnek az érdeklődők. A helyszínek között találhatjuk például az Új Galériakat, a Bar O-t, a Vakum vagy a Szputnyik Design Shop-ot.
Idén egyéni és csoportos kiállítások egyaránt nyílnak. A sorozat első napján az ArtBázisban a Fiatal Fotóművészek Stúdiójának 21 tagjamutatja be képeit. Másnap a fotózás iránt érdeklődőknek a NextWave kiállítást ajánlják, ahol egy fotópályázatra készített művek montázsát láthatjuk. Szombaton pedig a Hajógyári-szigeten a Vakum Design Shop bútorai mellett három másik művész kiállítása nyílik.
A kiállítás sorozat 2011. november 10-től december 31-ig tart.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...