Ha nem tudod mit vegyél karácsonyra irány a WAMP!

Még több programmal, színes választékkal jelentkezik a Millenárison a WAMP.
Nagyon sok embernek könnyű megvenni az ajándékot, de van akinek egyszerűen akármennyire is ismered nem tudsz mit venni, ekkor rájössz, hogy mi lenne ha valami kis kreatív dolgot adnál aminek nagy hasznát tudná venni?... Ha a WAMP-ra látogatsz mindenféleképpen jó helyen keresgélsz. Csilingelő fülbevalók, 3D-s rénszarvas fejek, színes kábelek, zippzár táskák, mindemellett ínyenc gasztro részleg melyen Lila Mignonjai rózsaborsos csokoládéi, és mákmézei várnak nagy szeretettel.


Helyszín : Millenáris, B csarnok
Időpont: 2011. december 4., 11., 18.
Idő : 10.00-20.00
A belépés ingyenes

Miért érdemes itt vásárolni?
Itt nem látsz ugyan olyan dolgot, mindennek külön története, és lehet, hogy egy ajándéknak jópár évig örülni fog a viselője, gazdája. Mindemellett, a Magyar készítőket, művészeket is támogatod. 
Ha bármiben elakadnál a vásáron, segítségedre lesz egy Információs pult ami segít abban is, hogy mit vehetnél karácsonyra az ismerőseidnek.

Ajándékozz valami mást!

Tilka Lámpa!
Emlékszel még nagymami textil kábeles vasalójára ?
Talán még mindig olyat használ...Az az igazán régi vasaló.
Mint minden újra divatba jön, legyen az akár frizura, ruha, smink, stílus, így ez is vissza jött a divatba kicsit átalakítva és némi fantáziával megízesítve!
Ezek a lámpák egyediek, ugye mennyire unalmas és egyhangúak a mai lámpák kábelei? Ezzel még színesebbé varázsolhatod a lakásod!
21 féle színből szinte lehetetlen,hogy ne lenne olyan ami elsőre ne tetszene meg.


Hallottál már a MaMi-naptárról?
Minden ember táskájában ott lapul egy MaMi naptár. Neked is van már ?
Híres grafikusok, a bölcsészekből álló egyesülettel teremtette meg ezt a nagyon igényes és egyedi naptárat! Színesebbé teszi az ember napjait. Többféle borítóval, és emellett nem átlagos külsővel lapulhat a te táskádban is !



Egyedi sonka tál ?

Igen kissé furán hangzik ez az "egyedi sonka tál"...De ennél érdekesebben is néz ki!
Legnehezebb karácsonyra a szülők megajándékozása. Mindenki mást venne a szüleinek, de időközbe rájön, hogy még sem olyanok mint mi! A karácsonyi vacsora asztal roskadozik a temérdek mennyiségű ennivalótól.
Mi hiányozhat onnan mint egy íncsiklandozó sonka tál.

Ilyen és ennél még hajmeresztőbb, érdekesebb, egyedibb és designosabb ajándékokat találhatsz a WAMP Karácsonyi vásárain.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...