Az Elsők

Magyarország legfiatalabb főiskolai fotográfus képzése már két éve működik a BKF-en, és most először kiállítást nyit a hallgatók munkáiból. A kiállításon a Fotográfia szak legelső évfolyamának, az idén másodéves hallgatók eddigi munkái láthatóak.

A legelső évfolyam 25 hallgatója 470 jelentkezőből került kiválasztásra. Az ő, másfél év alatt készült munkáik tekinthetők meg a Mai Manó Házban.
A feladatok és a kivitelezések is nagyon különbözőek. Láthatunk a dokumentarista kurzuson “Magyarszabvány” feladatra készült otthonkás nagymamákat ábrázoló sorozatot, “szubkultúrák, közösségek” hívószóra kórházban kialakított mini otthonokat, vagy boncmesterről készült foglalkozásportrét, de megrendezett gyilkosság, parafrázis kép, és divatfotó is fellelhető a kiállított képek között. A témák mellett a technikai kivitelezés is rendkívül változatos.
Kiállítók:
Álovits Bálint, Bácskai Orsolya, Ben Jáfet, Bezeczky Csilla, Bödör Adrián Gábor, Csanádi Márton, Debreczeni Zita, Halász Jácint , Hary Géza, Havancsák Éva, Hirling Bálint, Horváth János, Jámbor Erzsébet, Juhász Orsolya, Mester László, Palkó Eszter, Rácmolnár Milán, Sárközi Péter, Schmidt Ágnes, Seprűs Pál Péter, Száraz Katalin, Tajti Róbert, Tanács Anikó, Tóth Orsolya
A kiállítás megtekinthető 2012 január 5. és 27. között a Mai Manó Ház Napfény műtermében.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...