Búcsúzik a Gödör Klub

A Gödör Klub 2002 óta működik az Erzsébet téri Kulturális Központ és Parkban. Évente több mint 150000 vendég, évi több mint ezer rendezvény jellemezte fennállása óta a klubbot. Találhattunk könnyűzenei koncerteket, összművészeti fesztiválokat, hagyományőrző táncházakat, kortárs táncelőadásokat, színházi rendezvényeket, kiállításokat, táncoktatást, workshopokat, irodalmi programokat, könyvbemutatókat és civil rendezvényeket.

Február 1.-től azonban a Design Terminál Nonprofit Kft. veszi át a Gödör üzemeltetését.
Az Design Terminal sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a klub programjainak szervezésével a továbbiakban Muraközy Pétert, a Balaton Sound és a Volt fesztivál programigazgatóját bízták meg, és a továbbiakban szeretnék a klub eddigi profiljának megtartása mellett a Design Terminállal való együttműködést. Így a korábbi zenei és művészeti programok megmaradnak, és kiegészülnek új lehetőségekkel.
Szombat délután háromkor kezdődött a Víg Végnapjaink fesztivál. Ez a Gödör Klub utolsó rendezvénye, amely kedd este ér véget, és minden program ingyenes lesz. Ma egészen hajnalig és holnap délutántól újra a klubbra eddig jellemző előadások, programok várják az érdeklődőket. Kedden pedig, este 19 órakor a Gödör Klub logó távozik az Erzsébet térről, kíséri Dávid Yengibarjan, Vázsonyi János és Said Tichiti.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...