Sony Xperia S és 4 kiegészítője


Miután a Sony felvásárolta a jogokat, a Sony Ericsson új névvel jelentkezik, a régit leegyszerűsítve. A CES 2012-n bemutatták a, kizárólag a Sony márkaneve alatt futó első 4 készüléket. Ezek leginkább az amerikai és japán piacra orientálódnak, így minket csak egy készülék érint komolyabban, amely az európai piacon is felüti a fejét. A márkanév változott, de úgy néz ki a termékcsalád neve még mindig tetszik a japánoknak. Az Xperia S nevet viselő androidos készülék és a négy kiegészítő mutatkozott tehát be a nagyérdeműnek.


Az Xperia S rendelkezik egy 4.3 colos (720x1280 pixeles)  kijelzővel és 12 megapixeles kamerával (készenléti állapot után 1.5 másodperc alatt már kész képpel szolgál). 1,5 GHz-es kétmagos proceszorral, 1 GB memóriával, 32 GB tárhellyel. Van még rajta Wifi, 3G, DLNA, GPS, HDMI és Android Gingerbread, amely a második negyedévben frissül majd Ice Cream Sandwich szoftververzióra. Az Xperia S pár hónapon belül kapható leszAz Xperia ion kizárólag az USA-ban, az AT&T kínálatában kapható majd, az NX és az Xperia acro HD pedig csak Japánban. Ezen a készüléken már a márka következő szimbóluma lesz látható, a kijelző alatti led megvilágítású fizikai gombok képében. Így könnyedén el tudjuk képzelni, a design-t érintő terveket (a többi készülék is ezzel az ismertetőjeggyel lett ellátva), a Sony berkeiben. 

A négy kiegészítő növeli a felhasználói élnényt és egyszerű kezelést nyújt . Az Xperia Smart TagSmart Wireless Headset proSmartWatchSmart Dock készülékeket mutatta be a Sony.

Az Xperia Smart Tag egy NFC technológiával készült token ami lehetővé teszi hogy androidos telefonnal lementsünk rá alkalmazásokat és csak nagyon közel kell tartanunk hozzá a telefont, hogy az előzetesen megadott, és személyre szabott telefon beállítások érvényesüljenek.

A Smart Wireless Headset pro egy olyan Bluetooth stereo headset, amely a telefonról lecsatlakoztatva önálló MP3 lejátszóként és rádióként is működik.

A SmartWatch egy androidos mobilokhoz csatlakoztatható másodkijelző, vezetéknélküli hívásokhoz, üzenetküldéshez és alkalmazások futtatására alkalmas.
A Smat Dock az USA-ban forgalomba kerülő Xperia ionhoz használható HDMI dokkoló USB-billentyűzethez, egérhez és nagyképernyős televízióhoz. Csatlakozás után a készüléket mini-számítógéppé változtatja. Remélhetőleg valami hasonlót nálunk is piacra dobnak.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...