Tóth Gabi- Nem kell végszó


Az egykori megasztár felfedezett Tóth Vera testvére Gabi, nemrégiben benevezett az Eurovíziós dalversenyre. Nem kell végszó című szentimentalista dalával, be is jutott a legjobb húsz közé, majd eljutott a legjobb nyolcba, végül a Compact Disco nyerte meg a versenyt.

„2005 legjobb női hangja” a döntős dalhoz elkészítette a legújabb videoklipjét. A szerelmes számhoz készült szöveget az Anti Fitness Club énekese Molnár Tamás írta, a zenét pedig Szabó Zé szerezte. A dal a szakításról szól, tele van szenvedéllyel, és érződik rajta az a fajta düh, ami ilyenkor megszokott. Ki ne ismerné a megsebzett szerepét ilyenkor? Gabi ezt iszonyatos tűzzel, és teljes beleéléssel adja át, szinte még én is beleremegek, amikor hallom énekelni ezt az elképesztő nőt.

A videót Galler András Indián rendezte, a producere Dr. Szentkúti László volt, az operatőr szerepében pedig Szőke Jánost üdvözölhetjük. A kisfilm teli van színes, kompozícionált és néhol már provokatív jelenettel. A főszereplője Gabi új kedvese Rasztovics Dávid, az Újpest egykori focistája, aki jelenleg modell.

A sors fintora hogy tavaly nyáron az énekesnő Jöjj még című slágerében a beteljesült boldogságról énekelt, most pedig ezzel a szomorú szerelmes dallal vett végső búcsút ex kedvesétől a szintén zenész Nagy Rolandtól.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...