Zséda új videója, fedetlen teste...

Megvált ruháitól Magyarország egyik legdekoratívabb énekesnője, Zsédenyi Adrienn azaz, Zséda. A Szeress most előadója, természetesen csak legújabb videoklipje kedvéért, mutatta meg hibátlan testét a nagyvilágnak...

A Legyen úgy! című dal, már hónapok óta hallható a rádióban, és előkelő helyen szerepel a slágerlistákon. A sláger elkészítése Létray Ákos és Moldvai Márk nevéhez fűződik, a szöveget pedig a nem régiben visszatérő, Gringo Sztár frontembere, Geszti Péter írta. 

Zséda is, ahogy a legtöbb magyar művész, Indiánt kérte fel az új klip rendezéséhez, ami hamarosan el is készült. A dalszövege oly annyira provokatívra sikerült, mint amennyire a video. Ahogy azt Indiántól már megszokhattuk, látványos effektekkel emelte ki a popdíva legelőnyösebb vonásait. A kisfilmben szereplő fiatalok, tavaly elnyerték a víz arca címet, és mivel Zséda két éve keresztül a Szentkirályi ásványvíz első magyarországi arca volt, úgy döntött, hogy felkéri a víz arca fiatalokat, hogy szerepeljenek a klipjében. A látványos videoklipet, a Back To Black gitárosának, Bársony Bálintnak a szaxofon szólójával édesítettek. 
Az eredmény pedig egyszerűen átütő lett.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...