Kis Könyves Éj


2012. április 20-án esti sétára várnak a szervezők mindenkit, aki szereti a kis könyvesboltokat. Ez lesz az első Kis Könyves Éj, a Könyvfesztivállal párhuzamos új esemény. A független könyvesboltok felfedezésére biztatják a város lakóit és vendégeit.
Mennyi önálló, egyedi hangulatú könyvesbolt található Budapesten, melyek különféle profillal és változó kínálattal rendelkeznek. Április 20-án éjfélig éjjel megismerhetjük e kis boltok különleges atmoszféráját, lapozgathatjuk a könyveiket, amíg csak jólesik.
A Kis Könyves Éj nem egy éjszakás kaland, hosszú távon gondolkodnak. Két fontos céllal indítják útjára a kezdeményezést:

Az egyik, hogy felhívják a városban élő, megforduló, könyvekre igényt tartó közönség figyelmét a független könyvesboltok sokféleségére, előnyeire, hogy felélénkítsék a könyvesboltba járás divatját, ráhangolódva a tudatos vásárlók igényeire.

A másik ugyanilyen fontos cél, hogy a független boltok megismerjék egymást, és minden együttműködésen alapuló ötletüket megosszák egymással. Így magukban is megerősödhetnek, egyre jobb szolgáltatásokkal várhatják a vásárlóikat, programjaik vendégeit.

A Kis Könyves Éj résztvevői 2012-ben:

Bencés Könyvesbolt, ELTE Könyv és Jegyzetbolt, Famulus Könyvesbolt, Gondolat Könyvesház, Írók Boltja, Keddshop, Két Egér Könyvesbolt, Klauzál 13, Láng Téka, Latitudes, Libra Könyvesbolt, Litea, Massolit Könyvesbolt, Millenium Könyvesház, Muzbo, a Néprajzi Múzeum Boltja, Művész Mozi könyvesboltja, Nyitott Mappa, Párbeszéd Könyvesbolt, Pozsonyi Pagony, Ráday Könyvesház, Teleki Téka
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...