Ünnepi hétvége - ünnepi programok a fővárosban

És ez csak a legutolsó program egyik képe lesz.
Augusztus 20-a amióta az eszünket tudjuk nemzeti ünnep. Beleégett a tudatunkba, hogy ekkor egész nap járjuk a várost a számtalan programért, este pedig egy koncert vagy egy piknik után várjuk a tűzijátékot. Állambácsi megint előállt egy szép programsorral, és az ember néha sajnálja, hogy nem lehet egyszerre több helyen. Mi most röviden összegyűjtöttük nektek, hol és mi található augusztus 19-20-án. A programok természetesen ingyenesek, hideg innivalót, szendvicset érdemes magatokkal vinni, mert a város büfésbódéi ilyenkor kicsit meghúzzák az árakat. Ha azonban ez sem jelent akadályt, keresni kell egy jót és jó étvágyat. Estére jobb egy pléddel kimenni 20-án és már időben jó helyet befoglalni, ahonnan káprázatos kilátás nyílhat a tűzijátékra. A cikk végén természetesen idén is feltüntetjük, honnan lövik a tűzijátékot, hogy tudjátok, nagyjából hova a legérdemesebb helyet foglalni.

Mielőtt még a programokba lendülnénk, talán az autóval érkezőket muszáj tájékoztatni az útlezárásokról és a lehetséges közlekedésről. Persze ez nem csak az autóval jövőknek fontos, mert aki a BKV járatait venné igénybe, annak is változásokra kell számítani a környéken. Ezekről az alábbi linken kapnak az érintettek ismertetőt: http://www.bkk.hu/2012/08/augusztus20/

AUGUSZTUS 19.
  • Minőségi magyar termékeket, hagyományos nemzeti ételeket és italokat kóstolhatnak az idelátogatók a kétnapos vásár alatt.
  • 18.00–19.00 Ökumenikus Istentisztelet a Szilágyi Dezső téri Református Templomban
    Igét hirdet Steinbach József református püspök, a Magyarországi Egyházak Ökumenikus Tanácsának elnöke.
  • Nagyszabású koncertekkel várunk mindenkit az ünnep előestéjén a Bem térre és a Clark Ádám térre. Fellépők: Keresztes Ildikó Band, Mókus és Fabula Rasa, Ferenczi György és a Rackajam, The Silver Shine, Odett, Mystery Gang.

AUGUSZTUS 20.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...