A H&M téli kollekciója 2012/13

Az ősz most nagyon úgy néz ki, kimaradt, és hirtelen váltottunk a télbe a hóeséssel. Reményteljesen tekintünk az égre és vágyódunk, hogy még olykor kisüthet a nap, még ha melegebb nem is lesz tőle. A nagyobb divatházak szerencsére nem egyenként gondolkoznak az évszakokban, így mindig egy őszi-téli gardróbot újíthatunk magunknak. Talán az ősszel már annyira nem is kell foglalkoznunk, nem úgy inkább a téli öltözködéssel. Sajnos túl hamar elő kellett venni a téli kabátot, a sálat, csizmát és az egyéb kiegészítőket. A H&M, talán nem méltatlankodva mondom a fiatalok körében az egyik legkedveltebb felső-középkategóriás divatmárka. Ha nem is felső, de inkább középkategóriás áraival és mindig a trendet követő, vagy diktáló kollekcióival, nem is beszélve a számos neves vendég divattervezőről akik náluk is megmutatják tehetségüket. Nem szabad elfeledkeznünk a férfi vonalról sem, ahogy idén David Beckham tervezte alsóneműben viríthattak a férfiak, úgy folytatódott a tervezés, szerencsénkre már a jobban látható ruhadarabok felé. Itt azonban már neves tervezőt nem kaptunk, de így sem panaszkodhat a nagyérdemű. 


A női közönség az idei kollekciót már ismerheti ha nem is az üzletekből, de a plakátokról biztosan. A divatház idei arca Lana Del Rey, akit testhez simulós, olykor szőrmére hajazó holmikban láthatjuk, vagy néhol éppen a lazább, vállról lelógó felső, vagy éppen egy pufi dzseki takarta. Az idei kollekció azonban több ezeknél. Megtalálhatjuk itt a kötött pulóvert megannyi mintával, de ha már mintáról beszélünk, a geometriai formák mellett sem mehetünk el szó nélkül a hosszabb pólóknál, leggingeknél, és még ki tudja milyen bohóságnál. A fiatalabb korosztály örömére, idén a felhozatal nem csak a pasztellszínű ruhadarabokra, de a minél kirívóbb színesebb kiegészítőkre is odafigyel. Most már egyre gyakrabban találkozhatunk az utcán egy szembejövő neon színű kesztyűvel vagy lábbelivel. A H&M ruhatárát idén talán a változatosság szóval tudnánk a legjobban definiálni. A legnőiesebb vonalak kiemelésétől egészen a leglazább lógó ruhákig mindenki megtalálja a neki legjobban álló holmit. 




A férfi oldalról azt hiszem az alsóneműkről már nem is kell beszélni. A telet ezúttal viszont elegánsnak és színesnek ítélte a márka. A letisztult formák és vonalak a legjellemzőbbek a férfi ruhákra, a zakó és hosszú, majd földig érő kabát minden képen ott van. Ami szembetűnő azonban az a színösszeállítás. Számomra újdonságként ért a tudat, hogy a kötött garbóra, kapucnis pulóverre öltönyt vesznek, nem úgy mint korábban alá mellényt, az hatás azonban nem rossz. Az ing helyébe idén a meleg pulóver kerül, rá pedig a finom elegancia. Itt kiegészítők terén semmi erőltetett, egyszerű színekben virítanak a sapka-sál kombók. 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...