Campus fesztivál 2011

A Campus fesztivál idei programkínálata rendkívül színes. Az idei rendezvényen, amelyet 2011 július 20-a és 24-e között Debrecenben a Nagyerdőben látogathat a nagyközönség, számtalan hazai, illetve világsztár előadásait élvezhetik az oda látogatók. Különböző zenei műfajok jeles képviselőit láthatja, illetve hallhatja a közönség, tehát ez a fesztivál nem csak a rockereké, hiszen emellett az elektronikus zene kedvelőknek is kedveznek, és a népzene rajongói is megtalálhatják kedvenceiket, összesen hét színpadon. A fellépők közül kiemelkedők lesznek: az osztrák Parov Stelar Band ,akik az electro-swing és nu-jazz műfaj jeles képviselői, színpadra lép még a Désorden Publicó, az a venezuelai zenekar, akik elsők között az autentikus és aska zenét kezdték el keverni a latin rockkal és a dél-amerikai műfajokkal. A zenei kínálatnak ezzel nincs vége, fellép még a Moving Fusion és a Metrik, a Rave és a Hostage. Fellépnek kiváló magyar zenészek, és zenekarok is, mint páldául a Debrecenben már klasszikusnak számító Subscribe, a Quimby, Irie Maffia, vagy például Deák Bill Gyula, e-mellet a Csík zenekar, Presser Gábor, a rockerek nagy örömére a Depresszió, a Republic és Magyarország leghíreseb rock együttese az Edda is. Továbbá a magyar népzenei hagyományt követő Dresch Quarte, és hát mit érne a fesztivál a debreceniek nélkül olyan zenekarokkal, mint a Lux Együttes és Felkai Miklós, és persze a népszerű Tankcsapda, akik a fesztivál zárónapján lépnek színpadra.

A campusra ellátogatnak a legismertebb humoristáink is, így hát a program kínálatból nem maradhattak ki Magyarország legkedveltebb poén gyárosai Kiss Ádám, Kőhalmi Zoltán, Hadházi László sem, és idén ellátogat Debrecenbe a nagy mesemondó Berecz András is.

A fellépők mellett idén 55 civil szervezet mutatkozik be, olyanok, mint például: a Solymász bemutató, terápiás kutya bemutató, fórumbeszélgetések szenvedélybetegségekről, és interaktív élő társasjáték, emellett a rendezvény kiemelkedő helyszíne az idén bemutatkozó OTP VIP Lounge sátor, mely kizárólag az OTP banki ügyfelek részére került kialakításra. A VIP sátorba OTP banki ügyfelek és partnereik tudnak belépni külön karszalaggal, a helyszínen összesen 5000 db karszalag kerül kiosztásra.

A jegyárak a 0. napra 2500 Ft-ba kerülnek, napijegyek elővételben 4500 Ft, helyszínen pedig 4900 Ft, a fesztivál bérletek július 9-től 12.500 Ft-ba kerülnek.

Üdülési csekkel és kultúra utalvánnyal a Lovarda Titkárságon [(4028 Debrecen, Kassai út 26.), nyitva tartás: h-cs 9.00-17.00, p: 9.00-14.00], illetve a helyszínen lehet jegyet vásárolni.
Kedvezményes jegyvásárlási lehetőség a shopban.

A fesztiválra, mint már az eddigi cikkekben is olvashattátok a mások testi épségét veszélyeztető tárgyakat szigorúan tilos behozni, és bármi féle könnyű illetve kemény drogok birtoklása is szigorúan tilos a fesztivál területére, és természetesen állatokat sem szabad bevinni.

A szabályok betartása mellett jó bulizást kívánunk mindenkinek.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...