Okosóra - I'm Watch

Jelen alanyunk kivételesen nem telefon, hanem egy óra képében mutatkozik be. Tudását tekintve nem is akármilyen óra, hiszen képes kommunikálni Android, IOS, vagy akár Blackberry készülékünkkel is természetesen Bluetooth-on. Képes megjeleníteni az e-mail-jeinket, elolvashatjuk rajta a híreket, vagy megleshetjük facebook és twitter fiókunkat is, mindamellett, hogy a telefonfelvételnél is besegít a lustábbjának.

A készüléket két olasz designer, Manuel Zanella és Massimiliano Bertolini tervezte. A tervezők természetesen gondoltak az átlag és a luxus iránt érdeklődő felhasználókra is egyaránt. Az átlagfelhasználónak az I'm Color elnevezésű többféle színben kapható termékvonallal kecsegtetnek (fehér, fekete, zöld, kék, sárga, piros, rózsaszín) 249 eurós (70.000 Ft) áron. A tehetősebbeknek pedig a különféle nemesfémekből készülő darabok I'm Jewel néven futó termékvonalban (arany, fehérarany, titán ... stb.) 599-11.999 euróért (160 ezer- 3,2 millió Ft) vesztegetik az árát. 
Az órába 4 Gb-os belső memória, 64 Mb RAM1,54 colos érintőkijelzős TFT képernyő 240×240-es felbontással, illetve egy lítium-ionos 600 mAh-es akkumulátor került, így telefon nélkül is igen szép teljesítménnyel bír az aranyos. Szerencsénkre itt már nem egy koncepcióval állunk szemben, mint azt sejthettétek. A megjelenés október környékén várható.

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...