Lady Gaga tarolt az idei MTV EMA-n


A Fantasztikus élő Show-t a Coldplay előadása nyitotta, legújabb nagylemezük első kislemezét hallhattuk a srácoktól az EMA színpadán, Belfastban.
Az est abszolút befutója Lady Gaga lett, az énekesnőn kívül még Justin Bieber is előkelő helyet foglalt el a győztesek listáján. Bieber kedvese, a házigazda, Selena Gomez nyolcszor öltözött át a nagy show alatt, és még egy meztelen férfi is megmutatkozott a színpadon, miközben épp Lady Gagát konferálta fel a Hősök egyik sztárja, Hayden Panettiere. Egy szóval a vasárnap lezajló díjkiosztó gála cseppet sem volt botránymentes, egy igazán érdekes műsort láthattunk, amiről még egy darabig beszélni fognak.


Lady Gaga négy kategóriábanis győzedelmeskedett. Az ismét kihívó ruhában megjelenő énekesnő magáénaktudhatja a legjobb női előadónak járó trófeát, a legjobb dal, a legjobb videó, és a legnagyobb rajongók díját is. Gagán kívül díjat nyertmég a tini bálvány Justin Bieber, aki Bruno Marssalés a Thirty SecondsTo Marssal együttduplázott, hiszen mindhárman két díjatzsebelhettek be a gála folyamán. Továbbá Eminem nevét is meg kell említenünk a nyertesek közt, akielnyerte a 2011-es év legjob hip-hop előadónak járó trófeát. Az életműdíjat pedig az a legendás Queen kapta, akik Adam Lambert-tel léptek színpadra a show végén.A színpadon láthattuk még az LMFO-t, Bruno Marst, Justin Biebert, és Jessie J-tis. A gálán AmyWinehousera egy igazánmegható kisfilmmel emlékeztek. Mint már említettem, a fergeteges élő show-t aQueen, és Adam Lambert előadása zárta, ahol felcsendültek olyan nagy slágerek,mint a WeWill Rock you címűklasszikus. Most pedig nézzétek meg a nyertesek listáját.

Nyertesek:
Legjobb női előadó: Lady Gaga
Legjobb férfi előadó: Justin Biber
Legjobb új előadó: Bruno Mars
Legjobb pop előadó: Justin Biber
Legjobb rock előadó: Linkin Park
Legjobb hip-hop előadó: Eminem
Legjobb alternatív előadó: 30 Seconds To Mars
Legjobb push előadó: Bruno Mars
Legjobb dal: Lady Gaga-Born This way
Legjobb videó: Lady Gaga-Born This way
Legjobb élő fellépés: Katy Perry
Legjobb World Stage-koncert: 30 Seconds To Mars
Legnagyobb rajongók: Lady Gaga

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...