Belvárosi Főutca Fesztivál

A Belvárosi Főutca Fesztivál egy, a Belvárosi Fesztivált megelőző program, ahol szerencsénkre a jó időben megannyi szabadtéri helyszínen ingyenesen élvezhetjük a város nyújtotta programokat. Egyszerre 5 helyszínen, könnyűzenével, komolyzenével, jazz és világzenével, valamint ifjúsági és gyerekprogramokkal vár minket a Belváros! A tervezettnél egy nappal előbb, május 22. és 24. között adunk kellemes délutáni és egész napos programot május utolsó előtti hétvégéjén.

A Belvárosi Főutca Fesztivál idén a Szabadság téren, az Egyetem téren, a Március 15. téren és az Erzsébet téren nyújt megannyi zenei élményt. A 2,5 napos rendezvényen hallható és látható lesz a Budapest Nufolk Revolution, a Karavan Familia, Ferenczi György és a Rackajam, a Balkan Fanatik, a Tárkány Művek, a Why Not, Weszely Ernő, a No Addes Sugar, Mrs. Columbo, Ivan & The Parazol, Esti Kornél, Péterfy Bori & The Love Band, a Brains és még sokan mások.

Ezenkívül a legkisebbekről sem feledkeztünk meg! Hiszen a Hild téren május 23-tól egészen május 25-ig minden csak róluk szól. Az Ifjúsági és gyerekszínpadon Fabula Bábszínháza, Eszter-lánc mesezenekar, Kereplő színház Semmi ágán quartett, Hangya Levi és Tücsök Peti várja a gyerekeket.

Május 22-től május 25-ig tehát irány a Belváros!

Részletes program megtekintéséhez kattintson ide

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...