Sziget Fesztivál 2011

Tombol a nyár, és vele együtt a fesztivál szezon is, így hát természetes hogy idén sem maradhat említés nélkül hazánk egyik legismertebb rendezvénye a Sziget Fesztivál. Nem lenne egyszerű írni erről, hiszen aki a szigetet választja, a fesztivál után csak annyit tud róla mondani, az élmény leírhatatlan. Most szerencsére nem is az élményt, hanem az infókat kell közölnünk, hogy minden kedves érdeklődőt kielégítsünk a neki elegendő legfontosabb tudnivalókkal. A szabadtéri rendezvény 2011-es helyszíne változatlan, most is, mint minden évben Budapesten rendezik meg a Hajógyári Szigeten, augusztus 10-15 között. Számtalan, világsztárral, és különleges produkciókkal örvendeztetik meg a nagyközönséget. Számos hazai és külföldi fellépő várja a kedves látogatókat. A színes program kínálat mellett, olyan művészek lépnek fel a nagyszínpadon, mint a The Prodigy, a Good Charlotte, a The Chemical Brothers, Dizzee Rascal, a Hurts, és még sokan mások. (A fellépők listáját itt találod) A sziget szervezői nem rég jelenttették be a szenzációs hírt, mely szerint a nulladik nap fellépője nem más lesz, mint a hét Grammy-díjas pop ikon Prince. A lengyel Open’er fesztivál, olyan szerződést kötött a herceg menedzsmentjével amely kizárólagosságot ígért nekik Európa ezen részén a 2011-es fesztiválévadra, így az amerikai popsztár nálunk koncertezhet a Szigeten. A fellépők sorozata folyamatos változásokat hoz, ugyanis már hetekkel a rendezvény előtt bejelentették, hogy a napokban elhunyt popcsillag Amy Winehouse helyett, a nem régiben Magyarországon járt 30 Second To Mars lép majd színpadra. Tehát aki lemaradt volna az idei Volt-ról vagy a tavalyi Sziget Fesztiválról az most menjen el és nézze meg kedvence koncertjét.
Sok- sok meglepetés vár, rátok. A színes program kínálat mellé a szervezők külön erre az alkalomra szerveznek úgynevezett Gesztivál-t, igen Geszti Péter nevére asszociálhatunk, hiszen a népszerű énekes legismertebb dalaival fog fellépni. Hallhatjuk majd többek között a Rapülők, illetve a Jazz+Az legnagyobb slágereit, és minden olyan dalt, amelyben Geszti Péter maradandót alkotott, és melyeknek a szövegét a mai napig dúdoljuk. Olyan kiváló művészekkel lép majd színpadra, mint például Rapülők két másik tagja, Berkes Gábor és Szentmihályi Gábor "Michel", vagy a Jazz+Az énekesnői, Behumi Dóra, Kozma Orsolya és Váczi Eszter, na és persze nem hagyja otthon legújabb formációjának tagjait sem, így hát fellép a Gringo Sztárral is. Véleményem szerint rendkívül színes a felhozatal, a rock nagyágyúi és a többi népszerű műfaj mellett érvényesülnek a retro műfaj kedvelői is.

Ezek után felmerül bennetek a kérdés, hogy hogyan is juthattok el a Sziget Fesztiválra?
A szervezők azt kérik tőletek, hogy ha tehetitek inkább kerékpárral, vagy tömegközlekedési eszközökkel közelítsétek meg az Óbudai Szigetet, hiszen a hétvégén a Sziget más szórakozó helyei is működnek, és ez által még nehezebb autóval eljutni a helyszínre. A Sziget első napján különjárati autóbuszokkal lehet megközelíteni a Hajógyári szigetet a Liszt Ferenc repülőtérről, az autóbuszok érintik a Keleti, és a Nyugati pályaudvarokat is. Ha lemaradtatok volna a jegyrendelésről, akkor semmi pánik, barátságos áron válthattok jegyet a helyszínen. A napijegy a helyszínen ugyanannyiba kerül mint elővételben, 12.000 Forint, 23:00 óra után viszont kedvezményesen fél áron vásárolhatjátok meg a jegyeket, vagyis már 6.000 forint értékben is fesztiválozhattok. A -1. napon tekinthetitek meg a Gesztivál-t, amelyre a belépő a 7900-, a nulladik napi Prince koncertre pedig 13.900 forintba kerülnek a jegyek. Kétféle bérlet vásárolható a helyszínen erre kijelölt konténereknél, az egyik ilyen a hazamenős bérlet, amely 46.000 forint, a másik ilyen pedig az ottalvós bérlet, ez 54.000 forintba kerül. Kaphatóak még Karaván kemping jegyek, ezeknek az ára 35.000 forint, illetve VIP kemping jegy, amely 25.000 forint.
Azt hiszem elég információt osztottam meg veletek ahhoz, hogy felkeltsem az érdeklődéseteket, de ha még valamire kíváncsiak vagytok, vagy esetleg valami nem egészen világos, akkor látogassatok el a fesztivál hivatalos web oldalára a Sziget.hu-ra. ... És elkezded érezni, hogy SZIGET...

Nagyon jó Szórakozás kívánunk!

Nincsenek megjegyzések:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...